Saturday, July 18, 2009

aku yang gembira dalam kesakitan....

melaram ngan topi kak nadia


salam rindu wat semua....
dah lame aku biarkan blog ni bersawang...huhuhuu..
pertame skali mesti ade yang pelik nape tajuk entry aku mcm pelik skit...hepi dlm sakit...
hmm...klu korg nak tau, mase pertngn debat PERMAS kt bitarasiswa, aku terjatuh kat surau mase nk basuh tgn kat situ....tak perasan plak tempat tu mcm bertingkat skit..ape lagi, 'tergolek dog' la aku kat situ..dua2 kaki aku terseliuh...sakit sesgt..TUHAN je yang tau camne rasenye..huhuhu...mu
le2 cdg nk edit blog awal skit....Align Centerni la kaki aku yg tersangat la sakitnye.....

tapi,ni baru le ade nawaitu nk edit blog...aku tau aku ade 'utang' beberapa tag dari kwn2...
tapi mintak ampun jela ye..arini aku blom lg bernawaitu nk jwb tag lagi....hehehhe..(apiz jgn marah eh)....
utk pengetahuan semua, aku skang ni berade di teluk batik...utk ape aku di sini?? biarlah rahsia..
tapi buat yang dah tau tu, paham2 sudah...hehehhe
agak busy jugak la kitorang di sini...dengan perjalanan yang agak memenatkan tapi best (sbb pakcik bas pasang lagu best2 sepnjg jalan)....

kitorg sampai kat teluk batik dalam kul 2 ptg...pas snap beberapa (byk sebenarnye) gambr, baru la kitorg check in kat Crystal Bay Chalet...huhuhu..
then, family aku plak datang kt teluk batik...ape lagi, agak meriah la suasananya...korang sumer mungkin bleh bayangkan camne keadaannye apabila sumer siblings aku (10 orang) berkumpul kat pantai teluk batik tu n campur plak ngan kwn2 geng debat (10 org je,lg 2 org blik chalet tdo)
havoc pantai tu dibuatnye!!! huhuhu.....
sebenarnye semalam (18 julai 2009) besday abah aku...sebab tu gak la kitorang adik-beradik plan nk sambut kat teluk batik...walaupun xde kek, tapi consider sambut la jugak sbb dapat kumpul ramai2 kan...h
uhuhu....
anyway, doa2kan la aku cepat sembuh....
ni ade skit gambar2 yang aku upload utk dikongsi bersame..huhuu...
aksi 'apiz diva' ketika sampai kat teluk batikabg kaza yang sedang khusyuk melahap...


adegan 'suap-menyuap' antara kak bib ngan abg baihaqi....1 gmbr 1000 makna tau...huhhu sedapnye eskrem korang!! makan x ajak tu!!!


ni la antara hidangan yang mak aku bawak dari umah untuk dilahap kt tepi pantai...

dah mule posing ala2 diva gitu!

jgn gosip eh...ni junior baru dlm geng debat....

amboi2 apiz...kemain lg dia eh...

lima dara pingitan???

aku di samping bas upsi...huhuhu


8 comments:

bubu253 said...

huuhu zack..
ble kte nk g picnic lak..
huhuhuh
sume org dh mkn air tgn mk ko mask..
ak lom lgi rse,...
huhuhuh
by da way...
ak doakn kaki ko cpt smbh yer...
cian kt ko..
mmuahh
lebiu...

CikGu_MaN said...

loor... sampai terseliuh ko.. cian ko..
xper... hope cpt smbuh...

Mr Daha said...

Aku pn doakan ko cepat sembuh.. ko xda dalam kelas, sunyi sepi je klas tu.. hu3..

norzyah_zacksabri said...

to eli:
i lebiu gak la cyg...huhuhu...

to man:
mekacih bebyk sbb doakan aku....

to adha:
thanx bebayk gak eh...elelel..aku tau, korg mesti lg suke klas sunyi sepi,kan...ekekekek

F.Aminurrashidd said...

Zack, Lima dara Pingitan? termasuk bae? ader org nak pinang Bae x? hak hak hak... memang besh pi saner.. len kali ko naik banana Boat yerr.. sure happening gituu. heh

Adi Muslim (I LOVE ISLAM) said...

zack!!

brani kow letak gambar aku tu yg bulat!!

hahahha. anyway sore ko memang sedap kalo nyanyi dangdut hahaha

aineeA.S said...

alolo zack..ciannyee.seb bek khar ade lif.
pe kate abg lumut?? hikhik..
si apis nyer posing mmg very the DIVA. haha ;))

norzyah_zacksabri said...

abg lumut??
x jumpe pun..hari sblm tu dia duty...so, x abis penat lg...isk..isk..isk..

Post a Comment

 

~ini kisah SAYE~ © 2008. Design By: SkinCorner