Monday, April 6, 2009

jwb 2nd tag dari azlina jamal....ntah pe kebende aku merepek, aku pun x tau! hahahahha

1. If your lover betrayed you, what will your reaction be?
Aku bertenang aman damai je dulu..buat2 cool...tapi pastu bile sumer org dah tdo, aku gi wat bom tangan sendiri yg ade jangke mase, balut cantik2 then pos laju kat kekasih aku!! bile aku agk2 je posmen dah anto n dia pun bru nk excited bukak 'hadiah' tu, aku tekan suis pastu kebabooommmm!!! hahahahahha (ketawa jahat sambil tumbuh tanduk n ekor sepnjg 3.5m)
ekekekke..klu 'pakcik' bace jwpn aku ni, confirm dia x brani nk curang kat aku!! wakakakak..dpt awek psyco! hhhihihi...

2. If you can have a dream to come true, what would it be?

Aku nak kawin kat padang skola yg ade kat depan umah aku...pastu nk ajak sumer cikgu2 yg pernah ajar aku mase wedding tuh...huhuhu...

3. Whose butt would you like to kick?
Ala..takat sepak bontot xde rase pape da...sepak la muke ke, tulang rusuk ke... (jawapan ke ni weh??) hahahahah...


4. What would you do with a billion dollars?
Billion dollars??? uish..makcik kayo!! mule2 aku nk besorkan umah aku kt kg (FELCRA SEBERANG PERAK)..nak wat bilik satu sorg utk sumer adik2 aku...bygkan umah ade lebih sepuloh bilik..dh mcm umah tumpangan..x kire la! yg penting adik2 aku hepi ade bilik masing..hehehhe..pastu nk bwk sumer ahli family aku gi naik Haji..'pakcik' pun aku bwk gak..hehehe..mane leh tggl...

5. Will you fall in love with your bestfriend?

Aku pernah gak la nyaris2 'terjatoh chenta' kt best fren aku..tp nasib baik la aku cepat2 tersedar dari angan dan mimpi..wakakakka..xyah ar jtuh cinta kt best fren..x best..kang klu clash, trus putus kwn gak! x mau ar aku!

6. Which is more blessed, loving someone or being loved by someone?

being loved by someone kot..sbb mak aku slalu pesan, klu nak kawin, kite kena kawin ngan org yg syg kite..bukannye kawin ngan org yg kite syg...sbb nnt, klu kite je syg dia, dia akan tinggalkan kite..(aku pun x pasti ngan teori ni sbnrnye!)ekekekke7.

7.How long do you intend to wait for someone you really love?

Aku tggu sampai ade insan lain plak dtg dlm idop aku..klu xde gak, xyah tggu2..aku jadi andartu je! heheheh...klu dia syg kat aku, mesti dia x suh aku tertunggu2,kan??hehehe

8. If the person you secretly like is already attached, what would you do?

Mule2 aku senyum kambing dulu..pastu hentak kpale aku kat dinding...( sambil ckp kt diri sendiri "apsal la ko lambat sgt tackle dia!kan dh org lain tackle dulu!! ) wakakakk

9. What do you pray each day for your loved one?

Panjangkan la umor dia..berkatilah idop dia...bukakanlah pintu rezeki dia...amin...

10. What takes you down the fastest?

Bile aku rase tertipu..mmg rase down sesgt...so, korg jgn nk tipu aku..klu x kang, aku wat plak 'smackdown' kt korg! ekekekek

11. How would you see yourself in ten years time?

Jadi seorg lecturer yg garang tp students still syg kt aku..hehehhe..ade family yg bahagia..plg kurg mase tu dh ade 2 org anak la..huhuhu(jauhnye aku berangan)

12. What do you really want at the moment of responding to this tag?

Aku nak balik kampungggggg!!! warrghhh!! (sambil menangis dan tenggelamkan satu KHAR)

13. What kind of person do you think the person who tagged you is?

Orgnye ok..a nice friend gak...secretive gler! (jgn marah ye lina! aku cucuk rusuk ko ngan chopstick kang!)

14. Would you rather be single and rich or married but poor?

aku nk jadi married tapi xde ar smpi poor sesgt..kang klu kaye sesgt, aku lupe kt 'pakcik' plak! ekekekke... bersederhana itu lebih berkat..hehehhe...


15. What’s the first thing you do when you wake up?

Tgk gambo aku ngan 'pakcik'..sbb gambo tu sebelah je ngan katil aku! ekekekke..so, klu xnk tgk pun, mmg kena tgk gak! hahahhaahh..pastu baru la aku lipat selimut..

16. Would you give all in a relationship?

Takde maknenye!! Aku bagi mane yg patot je..agak2 tak patot bagi, aku x bagi! cthnye kpale lutut aku...xkan nk bagi kat pakcik plak..bukannye muat pun ngan kaki dia! hahahahah


17. If you fall in love with two people simultaneously, who would you pick?

Yang bleh terima aku seadanya dan bleh trime family aku yg besor tu..sbb klu dia nk kat aku, dia mesti kena trime n syg family aku gak!

18. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing the someone has done?

Yup...aku ni mule2 je marah..pastu kang, korang bagi la aku tdo jap..confirm bile bangun je tido, aku ni mcm 'ilang ingatan' jap..lupe trus ape yg org wat salah kat aku w'pun sblm tdo tu aku rase cam nk bunuh2 je org tu!! ekekekkee...

19. Do you prefer being single or having a relationship?

Sekarang ni aku kan dh ade pakcik..of cos la aku pilih hidup berteman..huhuhu...

20. Would you leave your family behind just to chase your dreams?
Yup! tapi xde la tinggal trus..tinggal jap je...esok2 bile aku dh dpt kejar cita2 aku, aku kembali la ke pangkuan family smule..cewah! hehehehe
...

2 comments:

khairul said...

bagus..
moga AJ x kecik ati

norzyah_zacksabri said...

hehehe..tau xpe..jage ati kawan nih...

Post a Comment

 

~ini kisah SAYE~ © 2008. Design By: SkinCorner