Friday, April 10, 2009

KEMENANGAN YANG TAK PERNAH DIJANGKA!!!

Piala yg mmg aku x sangke aku bleh dpt! huhuhu

Thanx wat semua!!

Aku ngan fifi...

Aku, lin ngan bai....group aku ni...

Aku ngan group penganjur..Fawiz dh mcm YB mlm ni! ekekekke

Al-hamdulillah...akhirnye program utk kumpulan 1 telah pun berakhir...ape lg klu bukan Pertandingan Alunan Suara Melodi Kita...aku dgr mcm2 rintangan yg dilalui..postpone je dh brape kali..tukar tempat la..mcm2...lbih kurg mcm group aku gak le nasibnye..huhuh...tp yang x sangkenye, aku dapat rezeki untuk menang kategori solo mlm ni..biar btol! menggigil aku kat atas pentas tu tadi tau!! mane taknye, aku x pernh nyanyi lagu tu (LAGU RINDU) btol2 sblm ni..dgr kat winamp je...sbb lagu favourite aku xde...aku pun, hantam jela!! ekekekke... ape2 pun, bile tgk kat 'supporter' aku kt blkg tu yang dh mcm tgk mini konsert, wat aku semangat balik... TRIME KASIH weh!! sumpah aku cuak giler saat naik pentas sampai la turun pentas...sbb tu aku siap bg 'warning' secara berhemah sblm nyanyi td.. "JANGAN KETAWA!!" btol aku ckp...aku mmg agak korg akan ketawa bile dgr suara aku nyanyi... 'speaker box' menyanyi..maunye tak org x ketawa! ekekekke...nsib baik la terkeluor jugak suare aku td tau! kalau tak, mmg aku trus gi menyorok kt bwh pokok yg byk kt luar dewan tu..anyway, aku nk ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH kat TESLian yg support aku td... kt ahli kumpulan 2 yg same2 sorak kt aku td...(dh rase cam artis plak td..hehehhe..perasan jap!) kat penganjur (kumpulan Fawiz) dan semua yg terlibat menyokong aku td..hehehhe
















video

15 comments:

F.Aminurrashidd said...

terima kasih kembalii.. kalo xder korang x bergerak laa program kami.. heheheh..

~fara busyuk~ said...

hahahaha..ermmm..maceh kerane telah meletakkan gambar sye..hahaha~~

~fara busyuk~ said...

congrates ea zack..hehehehe

khairul said...

waa.... artis baru AKSB nih...

Hamba Ilahi said...

aku tak tahu nak kata pa
zack aku rasa macam kena pukau plak
hehehheh
malam ni datang latihan aku nak lawan ngan ko


p/s fawis tak bagitahu aku pun ada pertandingan nyanyi kalau tidak mesti zack tak menang...
hehhehe

Adi Muslim (I LOVE ISLAM) said...

analisis komen yg pertam:

pertama, maksud din dy nak masuk la tu nyanyi lagu nasyid....hehehehe

kedua, sampai ati x de name aku... aku yg jerit plg kuat tau bg sokongan isk3x....

ketiga, tahniah.... pak kal je aku x masuk huhuhu

norzyah_zacksabri said...

alololo..jgn la majuk apis...aku sebut secara rawak je tuh! thanx le sbb support aku eh..hehehhe

abg kama, jgn nk ngade2! zack cubit kang naye je!!

wat sumer kwn2,thanx for the greetings! huhuhu

handhalah ibnu kamil said...

tahniah3.

upload la video weh...

. said...

HEBATNYAAAAAAAAAAAAAAA

fifie said...

congratz :) yg pentng pic ak ade hehehehe..cayang kamo mmmmuuaaahhh...

Coretan Semalam said...

kau memang voke la zack...penyayi,pengacara,pendebat,penari dan PELATAH...hahahaha.....aku bagi anugerah paling popular 2009 kat ngko

handhalah ibnu kamil said...

weh.

sedap plak sora ko ni zack.
hehehe.

ble la buat persembahan tuk budak2 debat nanti,
hehee.

norzyah_zacksabri said...

yola 2!!
cis..perli aku secara berhemah ye!!
jaga kau!! heheh

zalipasirsalak said...

ermm ni aku lak nak komen, yang lain gambar yang kamu letak semua ok kecuali sorang budak itam tu.. menyampah aku tengok tapi nasib baik ler kawan aku kalau tak aku edit muka dia letak kat pelakon porno...hehhehehhehe

norzyah_zacksabri said...

wakakakak..jahat abg lee!!! ekekek

Post a Comment

 

~ini kisah SAYE~ © 2008. Design By: SkinCorner