Tuesday, March 24, 2009

DEBAT PIALA NC UPSI-realiti dan fantasi

sampai sekarang aku tak caye lagi piala ni aku yg punye....


ini la 'dunia baru' aku sekarang....

cayalah KHAR!!!!


aku ngan abu..apsal ttup mate tu abu...ekekekke


aku dan piala2 yg aku tak pernah impikan utk sentuh sekalipun....



aku ngan kak syeera..kitorg la bakal model iklan safi menggantikan waheeda pasni...hehehhe

saat yg aku nk kongsi dengan semua.....

arini 25 mac 2009...maksudnye 3 hari dah berlalu sejak berakhirnye Debat Piala NC UPSI... sekalung tahniah wat Apiz, Aini ngan Abg Baihaqi...tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi ye! heheheheh...aku bangge la ngan korang!!huhuhuu
aku?? aku masih lagi macam tak caye yg p'tndgn tu dah berakhir dan setiap kali bgun tido,aku masih lagi tertanye2..."eh, btol ke piala tu aku yg punye?" (sambil tgk kat piala separuh akir ngan piala best speaker liga) korang mesti tak caye kalau aku cakap, ari isnin (23 mac 2009) aku bgun tdo dalam keadaan yg blur...otak aku letih n xleh pikir pape pun!
mane taknya, malam tu, aku tido 'ditemani' mimpi hujah2 bersama 'Yg Berhormat2'...rasenye x abis aku membidas! ade je yang nk bangkang...aku tnye balik kat diri aku..."aku ni dah kemaruk debat ke" atau "aku dah pun terkena 'badi debat si Apiz Diva' tu ha!"...itu soalan yg aku sendiri pun xleh nk jawab...
bile aku balik dari kuliah, tibe2 ade la sorang 'cikgu' ni dari jauh lagi dh tgk aku...aku cuak gak..yela, mane la tau,kan..kot2 kain aku terkoyak ke, ape ke..bile tgk2 balik xde pape pun...
cikgu tu naik lif ngan aku skali..dia tgk aku lagi..pastu dia cakap dgn penuh 'kondifennye'..
"awak yang debat semalam,kan???" ah sudah...!! aku menggeleng tak, menganbgguk pun tak... last2 aku jawab....(x jawab pape pun sebenarnye) aku senyum je...nasib baik ar aku dok kat tgkt 3 weh! so, x sempat la cikgu tu nk teruskan 'sesi wawancara' dia kat aku...fuh, selamat!!!
tapi, walau ape skalipun, di kesempatan nih,aku nk wat 'LIFE ANNOUNCEMENT' kat sini...
SETINGGI-TINGGI PENGHARGAAN KEPADA:
*Mak n Abah (sbb sentiase support walau ape pun yang Nor buat selame ni...)
*Hubby(sbb sentiase support 'makcik' kt cni...walaupun jauh, tapi aura semangatmu tetap kurasai! huhuhuu)
*Hafiz ngan Ridzuan(sbb sudi jadi group aku...tanpa korang,sape la aku! hehehe)
*Hafizudin Diva(sbb sentiasa support aku n x pernh putus asa ajak aku join debat)
*Aini Kaunseling(sbb sentiase support aku walaupun kdg2 tu aku x tau pun ape yg aku tgh wat!)

*Abu Handhalah (ni pun lagi sorg hamba ALLAH yg x putus2 support aku)
*Fawiz(sbb support aku gak)
*Kak Bib(sbb bg kepercayaan utk Zack wakili KHAR dlm debat NC ni walaupun sebenarnye percubaan akak tu silap aribulan leh 'leburkan' KHAR..heheheheh)
*Kak Syeera KUO(sbb sentiase support aku jgk n ajar aku yg x pernah makan diajar nih! heheh)
*Abg Baihaqi(walaupun baru je kenal ngan dia ni, tp dia ni kire ok gak la! internet bergerak le katekan...hehehehhe..jgn marah aa...)
*Abg Kaza(sbb byk bg tunjuk ajar kt Zack)
*Abg Indra Cantik(sbb ajar Zack jugak)
*Ahli Rumah 3-3-7 (yg sggup trun foyer sbb nk tgk aku merapu! ekekekek)
*TESLian yg sggup trun tgk aku gak...i luv u all!! huhuhuhu)
*dan semua yg support aku secara aku sedar atau tidak....korang semua bermakna dlm idup aku tau! huhuhhu....















5 comments:

Adi Muslim (I LOVE ISLAM) said...

huh x sangke konon.... terima la realiti awak tu best speaker rangking ke 2 liga lepas kak nadia fitriyana........... zack @ kajol upsi hahahaha

khairul said...

wa.... tahniah....

Adi Muslim (I LOVE ISLAM) said...

z jadi ar folower aku ngeh3x (ngan muke x malu...)

bubu253 said...

heheh..xyah nk bmmpi2..piale tue engko nyer dh..
hheheh anywy congratz ekk..
hehehe

srikandi_kasih said...

teruskan berdebat!
semoga berjaya!
usaha tangga kejayaan!
chaiyok2!

Post a Comment

 

~ini kisah SAYE~ © 2008. Design By: SkinCorner