Sunday, May 17, 2009

my new life....


teacher zack in the class!! huhuhu...

ku bahagia...


salam...
ai sumer!! lame x edit blog..dah bersawang ha..(bak kate dek azlina jamal..hehehehe)
rindu siot! heheh..ni naseb baek la kt skola nih ade wifi..klu x, hampeh gak! ekekek..arini kt skola aku ade sambutan hari guru.....best! maklum le ni 1st time disambut sbg ckigu...(even bukan le rasmi pun sbg ckgu agi) yela..aku kan cikgu ganti je...heheheh..ape2 pun mmg best! aku wat persembahan solo..nyanyi lagu 'bila diri disayangi'...aku dedicated lagu tu utk sumer cikgu2 aku kt skola nih...huhuhu
pape pun, SMK Sultan Bdul Jlil Shah ni mmg byak kenangan utk aku...pahit manis aku kt sini,sumer ade..mcm2 ade! hehehhe...
and 1 lagi, x sangke la plak bleh gak dpt hadiah arini! huhuhu..ade gak la students yg bagi hadiah...yela..aku kan cikgu ganti je..mamne la nk expect dpt gak hadiah! huhuhu..mekacih wat sumer! huhuh
anyway, aku enjoy mengajar kt cni...byk benda yg aku blajo...meningkatkan tahap kesabaran ngan kerenah student yg bleh wat aku naik darah...student yg mcm chipsmore(kejap ade kejap xde), mcm2 la..klu aku nk cter kat sini, x ckup! ekekeke..
tapi, aku dh mule rindukan kwn2 kt upsi..huhuuh..seriously aku rindu sesagt! kat squad 22 ngan geng2 debat..huhuhu...windu kt sumer! best of ludk wat sumer! nnt jumpe sem dpn...

4 comments:

CikGu_MaN said...

selamat ari guru cikgu Zack...

huhuhu...

bestnyeer..

fifie said...

snap pictha jer teacher ni hehhehe :)

Adi Muslim (I LOVE ISLAM) said...

bestnyer z

nak hadiah gak...


apesal makin cantek jadi cikgu ni hahahah

zamspotte said...

Salam cikgu... nice blog... saya nak linkkan blog cikgu dalam blog saya di bawah:
http://zamatglance.blogspot.com

Post a Comment

 

~ini kisah SAYE~ © 2008. Design By: SkinCorner